وبلاگ فروهر

انتخاب چراغ دیواری

انتخاب چراغ دیواری

انتخاب چراغ دیواری یکی از کارهای مهم و با اهمیت در نورپردازی خانه است که باید بر اساس اصول مشخص نورپردازی انجام شود. از آنجایی که چراغ های دیواری در فضاهای مختلف و برای کاربردهای متفاوتی استفاده می شوند، در نتیجه مهم است تا از چراغ هایی استفاده شود که اصولی و درست انتخاب شده اند. در ادامه این مطلب از مقالات فروهر دیزاین قصد داریم نحوه انتخاب چراغ دیواری را برای فضاهای مختلف مانند پذیرایی، اتاق خواب و راهرو توضیح دهیم.

انتخاب چراغ دیواری

ویژگی‌های انواع چراغ دیواری

یکی از پرکاربردترین و محبوب‌ترین لامپ‌ها برای اجرای طراحی‌های مختلف نورپردازی، استفاده از انواع چراغ‌های دیواری است. همان‌طور که از نام آن پیداست، این چراغ‌ها با فاصله از سقف یا بر روی سطوح یا دیوارهای عمودی نصب می‌شوند. باید توجه داشت که در مورد نوع تکنیک نصب به طور مثال ارتفاع استاندارد نصب چراغ دیواری یا ارتفاع چراغ دیواری از کف جزئیات بیشتری وجود دارد. اما عدم رعایت این ملاحظات ممکن است بر اصول نورپردازی تأثیر بگذارد و نتیجه این طراحی را تضعیف می‌کند.

نصب چراغ‌های دیواری می‌تواند به‌عنوان یک تکنیک نورپردازی در منزل یا تأکید بیشتر از سایر سطوح مورداستفاده قرار گیرد؛ زیرا در برخی مواقع آباژور ایستاده نور این نیاز در طراحی روشنایی را تأمین نمی‌کنند.

ویژگی‌ها و سبک طراحی معماری عواملی هستند که می‌توانند طراحی سیستم نورپردازی را برای استفاده حداکثری از چراغ‌های دیواری متقاعد کنند. به‌ عنوان‌ مثال، معایب معماری فضاها مانند سقف‌های کوچک، عامل مهم و ضروری برای نصب تجهیزات و وسایل نورپردازی بر روی دیوارها هستند.

بعد از انتخاب چراغ‌ دیواری و تنظیم فاصله دیوارکوب از سقف، گزینه‌های دیگری مانند نصب آنها در بالای زمین، نصب به صورت فرورفته یا مخفی نیز وجود دارد. هم چنین این موضوع بستگی به این دارد که متریال دیوار مناسب برای نصب باشد یا خیر. اما در اکثر مواقع چراغ‌ دیواری به‌ صورت روکار نصب می‌ شود. البته اخیراً لامپ‌هایی با نام لامپ‌های گچی پدیدار شده‌اند که مدل نصب آن‌ها توکار می‌باشد.

انواع چراغ‌های دیواری در جهات و با توزیع نور مختلف طراحی شده‌اند. شرکت‌های روشنایی نیز برای انواع خاصی از دیوارها لامپ‌های دو، سه یا چهار طرفه طراحی می‌کنند که اغلب تزئینی هستند. اما روشنایی یک‌طرفه بستگی به نوع تکنولوژی دارد و جهت نصب آن بر اساس ارتفاع چراغ دیواری بر روی دیوار مشخص می‌شود. به‌ عنوان‌ مثال، اگر قرار است از چراغ دیواری برای روشنایی موضعی استفاده شود، باید روبه‌پایین قرار گیرد.

انتخاب چراغ دیواری پذیرایی

رایج‌ ترین نوع چراغ دیواری کدام‌اند؟

چراغ‌های دیواری دارای انواع مختلفی از اشکال و اندازه‌ها هستند و می‌توانند طیف وسیعی از اهداف و طرح‌های مختلف را شامل شوند.

به‌عنوان مثال تکمیل نور اصلی در اتاق نشیمن، اضافه کردن فضای اضافی به گوشه‌های تاریک  و یا به عنوان یک گزینه برای جایگزینی نور اصلی سقف وقتی نصب چراغ سقفی امکان‌پذیر نیست. این چراغ ها می توانند به عنوان یک راه جل برای نورپردازی راه پله نیز انتخاب شوند.

چراغ‌های دیواری در نورپردازی اتاق نیز نقش مهمی دارند. آنها منبع بسیار خوبی از نور محیط هستند و برای ایجاد نور با تابش نرم‌تر در زمان استراحت یا سرگرمی شبانه و ایجاد عمق و جو ایده آل هستند.

همچنین برای برجسته کردن یک ویژگی مورد علاقه مانند شومینه یا یک اثر هنری، افزودن تمرکز و درام، می‌توانند مورد استفاده قرار بگیرند.

نصب چراغ دیواری روبه‌بالا یا رو به پائین

چراغ دیواری روبه‌بالا همان‌طور که از نامش پیداست – برای پرتاب نور به سمت بالا در امتداد دیوار و به سمت سقف طراحی شده‌اند، که می‌تواند به ایجاد فضای بازتر به اتاق نشیمن یا راهرو کمک کند.

انتخاب چراغ دیواری اتاق خواب

در همین حال، برای نور پس زمینه چراغ دیواری رو به پائین بیشتر نور را به سمت پایین می‌فرستد و فضای دنج و آرامش بخشی را در فضای زندگی ایجاد می‌کند.

دیوارکوب

دیوارکوب‌ها شکلی افسانه‌ای برای آوردن احساس گرما و صمیمیت به فضای زندگی یا اتاق‌خواب، روشن‌کردن راهرو یا ایجاد نقطه دیدنی در دکوراسیون است.

دیوارکوب‌ های دیوار به سبک‌ های مختلفی ساخته می‌شوند، از شمعدان‌های سنتی، تا قلاب‌های فانوس که فضای روستایی‌تری را به شما می‌دهند و چراغ‌های عمودی به سبک مشعل که می‌توانند یک عنصر تزئینی اضافی در اتاق باشند، متفاوت هستند.

چراغ دیواری بازویی

برای رسیدن به نهایت انعطاف پذیری، چراغ‌های دیواری بازوی دارای یک بازو هستند که می‌تواند به بیرون و دور از دیوار کشیده شود.

زیبایی چراغ بازویی در این است که شما می‌توانید نور را دقیقاً به همان جایی که می‌خواهید هدایت کنید و آن را برای محل کار یا محل مطالعه تنظیم کنید.

انتخاب چراغ دیواری راهرو

چراغ خواب

چراغ‌های دیواری می‌توانند کاربرد چراغ‌های خواب را چه بالای تخت و چه در گوشه‌ای دنج از اتاق نشیمن ایجاد کنند.

برخی از چراغ‌های دیواری به طور خاص به عنوان چراغ شب در کنار تخت طراحی شده‌اند، اما چراغ‌های معمولی نیز می‌توانند جایگزین مناسبی برای چراغ خواب باشند و برخی نیز برای انعطاف پذیری بیشتر قابل تنظیم هستند.

در همین حال، اگر می‌خواهید طراحی چشمگیر در اتاق نشیمن ارائه دهید، سعی کنید چراغ را بالای مبل یا صندلی مورد علاقه خود قرار دهید.

چراغ دیواری متمرکز

اگر می‌خواهید یک تصویر یا یک قطعه هنری را به نمایش بگذارید – یا حتی یک گالری شیک ایجاد کنید – چراغ‌های دیواری باریک و نازک مخصوص این کار طراحی شده‌اند.

انتخاب چراغ دیواری راه پله

یک چراغ عکس که به صورت کاملاً هنری در بالای قطعات انتخاب شده شما نصب شده است، پس زمینه مناسبی را ارائه می‌دهد.

انتخاب چراغ مناسب دیوار

چراغ‌های دیواری در طیف گسترده‌ای از سبک‌های مختلف، از طرح‌های تزئینی سنتی گرفته تا کارهای سبک مدرن و فوق مدرن و انواع مختلفی از مواد و ظروف، از شیشه و برنج گرفته تا فلز، پارچه و سرامیک ارائه می‌شوند.

هنگام انتخاب چراغ‌های دیواری تنظیم ارتفاع استاندارد چراغ دیواری و همچنین عملکرد آنها، مهم است که به نوع کاربردی که می‌خواهید داشته باشید هم فکر کنید.

ایجاد تعادل

برای نور عمومی محیط در راهرو یا فضای زندگی، یک سری چراغ‌های دیواری شفاف منطبق که در اطراف اتاق قرار گرفته باشند، نور را به خوبی پخش می‌کنند و استفاده از شیشه‌های رنگی می‌تواند ظاهر نرم‌تری ایجاد کند.

اگر به دنبال احساسی کلاسیک هستید، طرح شمعدانی را انتخاب کنید یا اگر می‌خواهید نور شما با بقیه دکوراسیون شما ترکیب شود، مجموعه‌ای از چراغ‌های دیواری خنثی را امتحان کنید.

یک جفت چراغ دیواری همسان نیز می‌تواند روشی شیک برای برجسته سازی یک ویژگی مانند شومینه و ایجاد حس تعادل باشد.

در همین حال، چراغ‌های دیواری متعدد و سرسام‌آور در امتداد یک راهرو می‌توانند احساس گرم و خوشامدگویی ایجاد کنند.

استفاده از چراغ‌های دیواری در اتاق خواب

در اتاق خواب، چراغ‌های دیواری جایگزین ملایم و نرم‌تری را برای نور اصلی ارائه می‌دهند و می‌توانند یک ویژگی طراحی دوست داشتنی باشند.

یک چراغ دیواری عمومی باعث درخشش گرم محیط می‌شود، در حالی که یک چراغ بازویی قابل ارتقا یا چرخش جایگزینی عالی برای چراغ خواب است.

انتخاب چراغ دیواری شیک

چراغ‌های دیواری به‌عنوان یک ابزار در طراحی نورپردازی و دکوراتیو در فضاهای مختلف به شمار می‌رود. در اینجا سعی کردیم مهم‌ترین نکات در رابطه‌ با انتخاب چراغ دیواری و سایر موارد مهم را به شما بگوییم. بیان این نکته به‌ عنوان نکته آخر خالی‌ از لطف نیست که سلیقه و سبک نورپردازی نیز در انتخاب این چراغ تأثیر مستقیم دارد. با این‌ حال اگر به دنبال مشاوره تخصصی در مورد انتخاب چراغ‌های دیواری هستید، با پشتیبانی فروهر دیزاین تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 9 =

سبد خرید